LATIHAN INTENSIF BRASS BAND 42


PADA BULAN FEBRUARI YANG LEPAS YAKNI BERSEMPENA DENGAN CUTI SEMESTER , PERPAKES TELAH MENJAYAKAN SEBUAH LATIHAN INTENSIF BRASS BAND YANG KE 42 (LIBB 42).

LATIHAN INI DIADAKAN ADALAH UNTUK MELAHIRKAN INDIVIDU YANG MAMPU BERMAIN MUZIK , DARIPADA YANG TIDAK ADA PENGETAHUAN LANGSUNG MENGENAI MUZIK BERTUKAR MENJADI SESEORANG YANG MAMPU BERMAIN  MUZIK. 'FROM ZERO TO HERO' STATEMENT DARIPADA PENASIHAT BADAN PERPAKES.

LATIHAN INI DIBERIKAN KEPADA MEREKA YANG BARU SAHAJA MASUK DALAM BADAN BRASS BAND INI. SECARA THEORY, MENGENAI ASAS MUZIK, MENGENAI INSTRUMENT MUZIK , SECARA PRAKTIKAL DAN SEHINGGALAH MAMPU BERMAIN MUZIK. SEMUANYA DI AJAR SEMASA LIBB INI YAKNI SELAMA 11 HARI 10 MALAM YANG BERTEMPAT DALAM UITM ITU SENDIRI.

ALHAMDULILLAH DAN SYUKUR KEPADANYA, PROGRAM INI BERJALAN DENGAN JAYANYA, JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA UITM KERANA MEMBENARKAN PROGRAM INI DIANJURKAN, KEPADA PENASIHAT,GURU-GURU, ALUMNI-ALUMNI, KOMANDER-KOMANDER, SECTION LEADER, ASSISTANT SECTION LEADER, BIRO-BIRO YANG TERLIBAT, PARA PESERTA DAN KEPADA MEREKA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG MAHUPUN TIDAK LANGSUNG DALAM PROGRAM INI.

UNTUK LEBIH DETAIL BOLEHLAH MELAWAT INSTAGRAM BOSS:
http://instagram.com/uitm_boss
http://uitm-boss.blogspot.com/p/youtube.html
0 comments: