LIBB 43 MISSION COMPLETED       ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA, JUTAAN TERIMA KASIH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA CIKGU-CIKGU ATAS BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR YANG DIBERIKAN SEPANJANG TEMPOH LIBB43 DIJALANKAN. TERIMA KASIH JUGA KEPADA ALUMNI ALUMNI BOSS KERANA SENTIASA MEMBERI DORONGAN DAN SOKONGAN KEPADA KAMI DALAM MENJAYAKAN PROGRAM INI SERTA MENGADAKAN MAJLIS MAKAN MAKAN (POTLUCK) UNTUK MAKAN BERSAMA SAMA.

JUTAAN TERIMA KASIH DAN TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA URUSETIA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG MAHUPUN TIDAK LANGSUNG DALAM HANDLE PROGRAM LIBB43 INI. BERMULANYA DARI CONDUCTOR AMIR FADHLI ABD RAZAK, SECTIONS:PERCUSSION (SENIOR AIMI // SENIOR AISHAH), BAGPIPE (KOMANDER IZWAN // SENIOR ARIF), COLOURGUARD (SENIOR IERA // SENIOR FARIHAH) , SAXOPHONE (SENIOR DO // SENIOR SYAHIRA), CLARINET (SENIOR SHU) , FLUTE (SENIOR YEEN), UPPER BRASS (SENIOR FADHA // TEACHER UMMI), TROMBONE (SENIOR AMIN // KOMANDER AINUL), EUPHO (SENIOR ATEN // SENIOR FARISHA),  TUBA (SENIOR SYAMEL // SENIOR FUAD) . 

KEMUDIANNYA BIRO-BIRO YANG MANA SANGAT SANGAT PENTING TERUTAMANYA BILA TIBANYA MAJLIS PENUTUPAN, BERMULANYA DENGAN SU (KOMANDER HANI // SENIOR SHU), BENDAHARI (KOMANDER AINUL // SENIOR FUAD),BIRO DISIPLIN DAN PENEMPATAN (LEAD: KOMANDER FATEN),BIRO PUBLISITI DAN MULTIMEDIA (LEAD: KOMANDER ISYRAF), BIRO PROTOKOL (LEAD: SENIOR YEEN ), BIRO KESIHATAN DAN DOKUMENTASI (LEAD: SENIOR AIMI), BIRO LOGISTIK (LEAD:SENIOR JOE), BIRO PENDAFTARAN DAN MAKANAN (LEAD:SENIOR ARIF), BIRO TAJAAN DAN HADIAH (LEAD: SENIOR YAD), BIRO PENGANGKUTAN PERASMIAN (LEAD: SENIOR AMIN), TAHNIAH JUGA DIUCAPKAN KEPADA MERAKA YANG MENJADI URUSETIA BUAT PERTAMA KALINYA KERANA BERJAYA BLEND IN UNTUK MENJAYAKAN EVENT TAHUNAN UTAMA BAND OF SPIRIT SHAH ALAM. TERIMA KASIH ATAS SHOW SHOW YANG DISAJIKAN BEFORE AND AFTER PARTY. LAGU SHOW URUSETIA YANG AWESOME DAN JUGA LAGU LAGU LAYAN DARI COMBO BAND.

TAHNIAH DAN SYABAS DIUCAPKAN KEPADA PELATIH PELATIH LATIHAN INTENSIF BRASS BAND SIRI KE 43 YANG BERJAYA MENGHABISKAN SEBANYAK 22 LAGU IN TOTAL SEPANJANG TEMPOH KURSUS INI. ALHAMDULILLAH SETEL SUDAH KURSUS LIBB43 UNTUK KAMU SEMUA. HOPEFULLY ANDA SEMUA MERASA BETUL BETUL PUAS SEWAKTU PEFORM DI ATAS PENTANG DATC SEBENTAR TADI. TAHNIAH DIUCAPKAN!

AKHIR KATA,

UNTUK SEMUA WARGA BAND OF SPIRIT SHAH ALAM! ALHAMDULILLAH DAN YEAYY! SEBAB KITA SEMUA DAH JALANKAN PART MASING MASING DAN SALING INGAT MENGINGATI ANTARA SATU SAMA LAIN UNTUK MEMASTIKAN PROGRAM INI BERJALAN DENGAN. YEAY UNTUK KITA SEMUA!

UNTUK BATCH LIBB43 , CONGRATS SBB ANDA SEMUA DAH GRAD DARI LIBB DAN SAYA YAKIN ANDA SEMUA MAMPU BERMAIN LAGU DENGAN BAIK. GOODLUCK KEPADA MERAKA YANG JOIN FUNCTION LIBK49 DAN BOLEH LAH BATCH LIBB43 NI DATANG TRAINING DENGAN ABG2 DAN AKK2 SENIOR UNTUK BERSAMA SAMA MAIN PELBAGAI JENIS LAGU YANG LAIN AGAR NAMA BAND OF SPIRIT SHAH ALAM INI TERUS MEKAR DARI TAHUN KE TAHUN. 

WELCOME TO BOSS FAMILY!!
"IF MUSIC BE THE FOOD OF LOVE, PLAY ON!"
0 comments: