SIME DARBY SPORT FESTIVAL & DRUM BATTLE HARI BELIASALAM.. PADA 26/5/2012 NI AKAN ADA SATU FUNCTION YANG DIPANGGIL SIME DARBY SPORT FESTIVAL. FUNCTION NI AKAN DIADAKAN DI STADIUM UITM SHAH ALAM. TEPAT PADA JAM 8.00 PAGI. LAGU BERTEMAKAN PERARAKKAN MASUK KONTIJEN PADA AWAL MAJLIS.

PERGERAKKAN BAS (2 BUAH) DARI BILIK BAND (BUS STOP TERATAI) PADA JAM 7.15 PAGI. WARMUP, DAN TUNGGU UNTUK MAJLIS BERMULA.

SETELAH SELESAI PERARAKKAN, PERGERAKKAN PASUKAN PANCARAGAM KELUAR STADIUM SIMPAN INSTRUMEN DIJANGKA DALAM 9.00 PAGI.

URUSAN MASA SENDIRI SETELAH TIBA DI BILIK BAND. SEMUA YANG MAIN FUNCTION NI WAJIB HADIR KE DRUM BATTLE SEBAGAI PENYOKONG TEGAR. PAKAIAN LIBB40/ BOSS GLORY/ I * BOSS/ MANA2 BAJU BOSS SELAIN BAJU KOR. * DISUSUN MENGIKUT KEUTAMAAN. YANG TIDAK DINYATAKAN ADALAH BEBAS.

BAS AKAN DATANG SEMULA KE BUS STOP TERATAI PADA JAM 10.00 PAGI UNTUK PERGERAKKAN KE ISTANA KEHAKIMAN BAGI DRUM BATTLE HARI BELIA 2012. SETELAH DRUM BATTLE TAMAT, *BERGANTUNG KEPADA PENGANJUR, BAS AKAN TIBA SEMULA UNTUK PERGERAKKAN PULANG. (2 BUAH)

LATIHAN UNTUK FUNCTION SIME DARBY AKAN DIMAKLUMKAN KEMUDIAN OLEH DM IZHAN DAN LATIHAN DRUM BATTLE HARI BELIA TELAH PUN BERJALAN DAN SEGALA MAKLUMAT SILA RUJUK SECTION LEADER / ASSISTANT PERCUSSION.

SEMUA BOSS MEMBER DIGALAKKAN HADIR SAMADA NAIK BAS BERSAMA ATAU BERGERAK SENDIRI. BAIK LEPASAN KOR ATAU YANG MASIH DALAM KOR. SEGALA PERSOALAN BOLEH RUJUK KEPADA YANG BERTANGGUNGJAWAB SECARA DIRECT BAGI MENGELAKKAN SALAH FAHAM.

TQ.
MUCH LOVE, DM

0 comments: